Riis-data hjemmesider og firmasider

Vil du ha en spesialsydd Nettside?

Be om tilbud

Hva KAN VI hjelpe deg med

KURS

Trenger du/dere et kurs hjemme/arbeidsplassen i WordPress eller oppsetting av websider, ta gjerne kontakt så får du et uforbintlig tilbud som passer dine websider.

Sosiale Medier

Vi kan hjelpe deg med registrering av firmanavnet på de sosiale mediene som er mest aktuelle for din bedrift.
Trenger du hjelp med registrering av firmaet i sosiale medier eller ønsker å diskutere noe annet rundt den digitale markedsføringen for ditt nye firma, ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Nystartet Firma ?

Når du har et nystartet firma er det mye du må passe på. Du må ha en god plan for hva du skal drive med. Du må ha orden i registreringspapirer, føre regnskap og passe på at du følger reglene for blant annet skatt og merverdiavgift. I tillegg må du finne ut hvordan du skal markedsføre deg.

Domenenavn

Domenenavnet er adressen til din bedrift på internett. I Norge benytter vi domenenavn som slutter .no. Dersom din bedrift heter Brille-butikken bør altså domenenavnet ditt være brille-butikken.no. Det er også mulig å benytte andre domener som .com, .as med flere, men i Norge er det .no som er det vanligste og som dermed også blir oppfattet som mest seriøst.

Har du Spørsmål? LA OSS FÅ VITE DET eller ring oss på 99116116

Har du noen problemer med data, vil vi gjøre det beste for å svare deg!
[recaptcha]
Vår løsning

Vi kan fikse alle oppgaver innen WEB Løsninger

Med lang erfaring innen EDB kan vi løse alle oppgaver du måtte trenge innen WEB Design

RIIS-DATA KAN
løser dine oppgaver, setter opp websider, Registrere Domene, Utvikle Nettbaserte plugin du måtte trenge til din WordPress Nettsider