Reservere ditt firmanavn på sosiale medier

Vi kan hjelpe deg med registrering av firmanavnet på de sosiale mediene som er mest aktuelle for din bedrift.

Vi kan hjelpe deg med registrering av firmanavnet på de sosiale mediene som er mest aktuelle for din bedrift.

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • YouTube
  • Google+

Facebook

For å reservere brukernavnet for bedriften din på Facebook må du skape en side. Merk at du må ha en personlig brukerkonto før du kan skape en side for din bedrift. Etter at du har laget bedriftssiden er det du med din personlige profil som blir administrator for siden.

Twitter

Twitter skiller i utgangspunktet ikke på personlige kontoer og bedriftskontoer, så du registrerer bedriftsnavnet på Twitter ved å gå til den vanlige registrerings siden.

Instagram

Registrering på Instagram må skje via mobilappen, så du må først laste ned applikasjonen til din iPhone, Android eller Windows telefon. Når du har installert og åpner appen vil du få veiledning i hvordan du registrerer ny konto.

LinkedIn

På samme måte som Facebook forutsetter LinkedIn at du har en personlig konto før du kan lage en bedriftsside. Når du er logget inn som deg selv på LinkedIn kan du gå til denne siden og klikke Get started. Derfra er det bare å følge instruksjonene.

Pinterest

For å lage en bedrifsside på Pinterest går du til denne registreringssiden.

YouTube

For å registrere en profil («kanal») på YouTube, må du være logget inn med en Google-konto. For å skape kanalen går du til denne nettsiden.

Google+

For å gjøre firmaet synlig på Google+ og Googles andre kanaler går du til Google Min Bedrift.

Trenger du hjelp med registrering av firmaet i sosiale medier eller ønsker å diskutere noe annet rundt den digitale markedsføringen for ditt nye firma, ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.